Forside      Hvem er vi?      Styret      Nyhetsarkiv      Terminliste      Resultatarkiv      Rekorder      Fiskeregler      Fiskeskipper      Linker      Været/Kart      Tilkobling ombord  

Idag
Igår
Siste uke
Denne mnd.
Totalt
225
263
2537
5808
1134106
Fiskeraspport fra tur nr 9 - 12.03.16
Publisert: 2016-03-13 av Tom Gerhard Nilsen

Endelig! Været var endelig med oss og vi kunne legge fra kai med Irene. 14 mann ombord på Irene var veldig klare for å fiske igjen etter mange avlyste turer.


Skipper denne gangen var Tom Gerhard Nilsen som skulle for første gang kjøre Irene ut på fisketur med klubben. Det hersket en del spenning rundt dette, spesielt når det var tåke i tillegg. Heldigvis er Irene godt utstyr med både Radar, Ekkolodd og kartverk. Vi listet oss forsiktig ut fjorden og satt kursen mot klokkebøyene like på innsiden av Sirkus 1.

Etter ca en time kjøring var vi på plass og spente fiskere slapp ut snørene. Etter 20 minutter fant vi ut at det ikke var her fisken var i dag så vi satte kursen videre mot Sirkus 1. Der var det mer enn nok med sei. Vi la oss ved siden av Jera som også var ute denne dagen.

Etter halv dag bestemte vi oss for å flytte oss noe lengere ut mot Sirkus 2 å områdene rundt. Det var da tatt opp mest sei og noe torsk.

Været denne dagen var veldig bra bortsett fra tåken på morgenen. Utover dagen lettet tåken mer og mer. Det var så og si vindstille noe mange satte stor pris på.

Den store fisken denne dagen uteble. Svein Tore Kihle fikk opp en stor sei som skilte seg litt ut fra de ellers mer normale størrelsene vi er vant til.

Tusen takk alle sammen for en flott tur. Nå er det snart ny tur så da er det bare å glede seg!

Mvh
Tom Gerhard Nilsen


Fotoalbum: Fisketur nr 09 - 12.03.16Sist oppdatert: 2016-03-13 21:32:26 Artikkelen er lest: 2187 ganger.


 


  • Tur nr 01 Avlyst Dårlig vær
  • Tur nr 02 Avlyst Grunnet for få påmeldte og dårlig vær
  • Tur nr 03 14.November Avlyst grunnet Corona pandemien
  • Tur nr 04 5. Desember Avlyst grunnet Corona pandemien

    Resultatarkiv

  • Copyright - Helgeroa Havfiskeklubb - Tom Gerhard Nilsen