Forside      Hvem er vi?      Styret      Nyhetsarkiv      Terminliste      Resultatarkiv      Rekorder      Fiskeregler      Fiskeskipper      Linker      Været/Kart      Tilkobling ombord  

Idag
Igår
Siste uke
Denne mnd.
Totalt
507
109
1887
8614
1436689
Protokoll for årsmøte i Helgeroa Havfiskeklubb 21/5 2016
Publisert: 2016-05-24 av Tom Gerhard Nilsen

Leder i HHK ønsket 16 medlemmer velkommen til årsmøtet som ble avholdt som vanlig på «Sydvesten».
Fisketuren tidligere på dagen hadde gitt ønsket resultat, slik at en herlig torskemiddag med fiskesuppe som forrett og en god dessert lå foran oss.
Leder ble valgt til ordstyrer og sa i noen innledende ord at rekruttering av yngre medlemmer i HHK er en av utfordringene vi står overfor. Per Berle Christiansen og Tore Løvall ble takket for å ha stilt sine båter til disposisjon inntil «Irene» var klar som fisketurbåt.

Årsberetningen
ble lest av Per Berle. Kun 6 fisketurer er avholdt i sesongen. 6 turer er avlyst p.g.a. dårlig vær. Klubben feiret 20 års jubileum i sesongen med god deltakelse på «Gunnars Verksted». Klubben har kjøpt to andeler i skøyta «Irene». Det har vært flere dugnader på skøyta. Klubben har fått sponset i alt kr 60.000,- til innkjøp av elektronikk. Raymarine ble valgt og fungerer så langt svært godt. Ellers navnes den tradisjonelle Harryturen med 13 deltakere. Beretningen avsluttes med noen betraktninger om sesongens fangst og oppslutningen på fisketurene. Generelt lite fisk og et ønske om flere aktive fiskere.
Kontingent
Kontingenten forblir uendret på kr 450,- pr år.
Regnskap og budsjett.
Regnskapet ble presentert av Aage. Det er ført på en svært oversiktlig måte av Knut Ivar. Regnskapet viser et overskudd pr 30/4 2016 på kr 22.283,77 og ble godkjent. Klubben har et lån i Larvikbanken på i alt kr 34.254,-. Årsmøtet vedtok å innfri dette lånet så snart som mulig.
Innkomne forslag og forslag fra styret.
Styret i HHK foreslo av bruk av elektriske sneller på fisketurene tillates som en prøveordning i sesongen 2016 – 2017. Ordningen evalueres ved sesongslutt. Forslaget ble vedtatt etter noen ordvekslinger.Valg
Etter valget ser styret og komiteer slik ut:
Leder:    Aage Hopsdal Nilssen            1 år
Kasserer:    Ole Riksfjord                2 år
Sekretær:     Per Berle Christiansen            1 år
Styremedl:    Tom Gerhard Nilsen            2 år
Styremedl:    Kåre Trondsen                1 år
Styremedl:    Harald Larsen                2 år

Valgkomite: Frank Ødegaard og Svein Tore Kihle

Båtkomite Irene: Per Berle Christiansen, Tom Gerhard Nilsen og Tom Søberg
Revisor:           Svein Haga

Så var det endelig klart for middag med tilbehør. Fiskesuppa, torsken, desserten og rødvinen smakte fortreffelig og løftet stemningen fram til premieutdelingen.
Årets klubbmester ble Svein Tore Kihle. Han fikk også mest fisk gjennom sesongen med i alt 71,22 kg. Harald Larsen ble nr 2 og Tom Søberg ble nr 3.
Størst fisk fikk Tom Søberg med en torsk på 16 kg. Nr 2 ble Kåre Trondsen og nr 3 Svein Tore Kihle. Tom Søberg vant også konkurransen om flest fiskeslag.
Programmet ble avsluttet med vår eksklusive utlodning der ingen premier er for små eller for store.
God stemning som det pleier var det hele kvelden.
Aage
refSist oppdatert: 2016-09-04 12:05:26 Artikkelen er lest: 3438 ganger. 


  • Tur nr 01 10 September
  • Tur nr 03 12 Novemeber
  • Tur nr 04 10 Desember

    Resultatarkiv

  • Copyright - Helgeroa Havfiskeklubb - Tom Gerhard Nilsen